Izdelava net strani

Snovanje internet strani, način in izvedba

Izdelava web strani

Postopek izdelave internetnih strani ne zajema samo enega človeka. V sistem je vključenih kar nekaj ljudi, od strokovnjaka za optimizacijo internetnih strani, tekstopisca, grafičnega oblikovalca, mojstra za css in html ter komercialista. Seveda na koncu še administratorja, ki vaše internetne strani pravilno umesti na serverje. Če se zgodi, da manjka samo eden od potrebnih napisanih členov v kompleksni verigi strokovnjakov, ki se ukvarjajo z vašo internetno stranjo, je končni rezultat vprašljiv.

Izdelava internet strani

Zaradi današnjega hitrega tempa življenja je izjemno pomembno, da bo obiskovalcu, ki vaše internetne strani odpre v svojem brskalniku, nemudoma jasno, s čem se ukvarja vaše podjetje in kaj mu želite sporočiti. Zelo pomembno je, da ga unikatna podoba in vsebina internet strani pritegneta v nadaljnje raziskovanje ostalih podstrani. Prav tako morajo biti na dobro vidnem mestu navedeni pomembni podatki in koristne informacije ter pri roki spletne povezave za nadaljnje raziskovanje in enostaven kontakt. Že v sami podobi spletnih strani je torej zelo pomembno upoštevati nezapletenost iskanja informacij in odpravo odvečnega klikanja, kar se bo obrestovalo z zadovoljstvom vaše bodoče stranke, ki se bo na dobre internetne strani zelo rada vračala.

Oblikovanje internetnih strani

Izdelava spletnih strani fizioterapija slovenska bistrica je naslednji korak, ki sledi vašemu strinjanju z originalno grafično podobo vaših novih spletnih strani. Ključen segment celotnega postopka oblikovanja spletnih strani je ravno postopek kodiranja html kode vaše spletne strani. Z uporabo najnovejših standardov CSS, W3C in XHTML ter s pomočjo naših velikih izkušenj pri izdelavi internetnih strani, h kodiranju pristopimo strokovno. Statične spletne strani se ne spreminjajo ob vsakem osveževanju internet brskalnika. Primerne so zlasti za predstavitev dejavnosti in storitev, s slikami, teksti, ki se ne spreminjajo dnevno ali celo na vsako uro. Taka internetna stran je primerna za veliko večino firm. Tehnika, ki se uporablja je HTML v tesni povezavi s CSS-om. Za lepšo predstavitev izdelkov ali storitev se lahko uporabijo tudi manjše flash predstavitve, video in menjavanje slik. Prednosti take izdelave internet strani so v nizki ceni, saj je le-ta nižja od dinamičnih internetnih strani. Potem v URL-ju, ki je statičen, čeprav dobri CMS sistemi za izdelavo internetnih strani, omogočajo tudi to. To je dobro predvsem z vidika indexiranja spletne strani s strani internet iskalnikov, saj je stran, ki je 'statična' lepo zlistana v iskalniku, medtem ko stran, ki vseskozi spreminja svoj URL, vsakič znova 'pade' ven iz iskalnikov. Posledično je tudi uvrstitev slabša. Kot že rečeno morajo imeti dobri CMS sistemi to že rešeno.

Faza izdelave strani

Oblikovanje internetnih strani s samostojnim urejanjem vsebin strani je namenjena predvsem strankam, ki morajo sami, v vsakem trenutku, opravljati tekoče spremembe na svojih spletnih straneh. Ravno tako je CMS idealen za spletna mesta, kjer se spremembe podatkov dogajajo večkrat na dan in se morajo te spremembe podatkov na spletu odražati takoj. Strokovna optimizacija internetnih strani je bistvena za znatno povečanje števila obiskovalcev vsakih spletnih strani. Le skrbno najdene ključne besede vam bodo prinesle ciljne obiskovalce. Obiskovalci, ki pridejo na vašo stran z iskalnikov so daleč najbolj dobičkonosen obisk internet strani, poleg tega, pa je ta obisk spletne strani tudi brezplačen grafično oblikovanje. Že v samem postopku izdelave internetnih strani imamo v mislih postavitev ključnih besednih zvez, ki so značilne vaše strokovno področje. Ob zaključku procesa izdelave pa v sodelovanju z vami in z uporabo naših orodij ter našega znanja s tega področja, opravimo še podrobno optimizacijo internetnih strani za posebej pomembne ključne besedne zveze. Eden izmed ključnih korakov snovanja celotnega projekta je izbira vašega spletnega naslova oziroma internetne domene. Ob sklenitvi dogovora o izdelavi spletnih strani vam najprej povemo kako najbolje izbrati spletno domeno. S strankinim tesnim sodelovanjem ter ob upoštevanju imena vaše firme, področja dejavnosti s katero se vaše podjetje ukvarja, skupaj izberemo primeren spletni naslov.

Končna faza celotnega procesa grafičnega oblikovanja, postavitve in optimizacije internetnih strani, je vpis spletnih strani v internetne iskalnike in imenike. Kvalitetna prijava izdelanih strani je všteta v strošek izdelave internetnih strani. Po končani izdelavi spletnih strani in po pozitivni potrditvi naročnika, da je z izvedbo projekta zelo zadovoljen, izdelane internetne strani čimprej vpišemo v vse najboljše svetovne in domače internetne iskalnike. Internetno oglaševanje oziroma internetni marketing je trenutno najboljši način promocije dejavnosti, storitev, izdelkov ali podjetja. Razlogi so različni, glavni pa je predvsem ta, da je internetno oglaševanje cenovno najugodnejše, predvsem če ga primerjamo z ostalimi načini oglaševanja, kot so radio, televizija ali tisk. Stroški internetnega oglaševanja so odvisni od velikega števila dejavnikov, najpomembnejši pa sta 2. Prvi parameter je razmerje med številom dejanskih prikazov vašega spletnega oglasa in izmerjenim številom klikov na ta oglas (CTR). Drugi parameter pa je število tistih spletnih obiskovalcev, ki so kliknili na vaš internetni oglas in nato naredili željeno akcijo (nakup, vpis podatkov, ...). Rezultati spletnega marketinga so preprosto merljivi, kar vam dejansko omogoča takojšen vpogled v učinkovitost trenutnega oglaševanja, obenem pa vam omogoča tudi hitro prilagoditev nastavitev, ki takoj dajo še večjo učinkovitost spletnega oglaševanja. Zanesljiva izdelava spletnih strani je ključna za občutno povečanje števila obiskovalcev vsakih internet strani. Le pravilno najdene ključne besede vam prinesejo ciljne obiskovalce. Kupci, ki so preusmerjeni na vašo spletno stran z iskalnika so preverjeno najbolj dobičkonosen obisk spletnih strani, poleg tega, pa je ta obisk spletne strani tudi popolnoma zastonj. Predloga originalne grafične podobe, ki vam jo pošljemo v predogled, vsebuje celotno postavitev spletne strani, in sicer glavo strani, testno besedilo, fotografije, menije in nogo. Grafična podoba nakazuje tudi celoten izgled naslovne strani in ostalih podstrani. Po vaši oceni predloge nove podobe internet strani na osnovi vaših morebitnih pripomb izvedemo še dogovorjene popravke. Na koncu, ko to predlogo nove grafične podobe dokončno potrdite, pričnemo s samo izdelavo vaših strani.

<Domov